Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо е пожелал да проведе разговор с мениджъра на отбора Юрген Клоп, в който да изчистят недоразуменията помежду си. Това е била първата реакция на играча, след като стана ясно, че мърсисайдци няма да го продадат на Барселона.

Ковачич казал "да", ама не на Ювентус

Каталунците излязоха с няколко оферти за 25-годишния футболист, който в същото време подаде молба за трансфер и не участваше нормално в тренировъчния процес. Коутиньо пропусна последните три летни проверки за „червените”, откриващите два мача от Висшата лига и първия плейофен мач от Шампионската лига срещу Хофенхайм.

Ливърпул игнорира ултиматума на Барса за Коутиньо

Според вестник „Индипендънт” Коутиньо вече е приел, че това лято няма да премине в Барселона. По тази причина футболистът желае да изгради наново връзката си мениджъра Клоп.

По принцип липсата му от състава се оправдава с контузия в гърба. Не е ясно обаче как ще протече срещата с Клоп, срещу когото в Бразилия се чуха доста остри нападки.

Барса призна поражението си за Коутиньо, развя белия флаг

Опитите на Барса да вземат плеймейкъра кулминираха с оферта за 130 милиона евро, но само 80 милиона от сумата щяха да постъпят директно в касата на „червените”.  Останалите бяха обвързани с абсурдни клаузи за бонуси.