Адам Лалана говори след успеха на мърсисайдци над Кристъл Палас с 2:0 в полуфинал за Азиатската купа на Висшата лига. Английският полузащитник бе много доволен от представянето на Ливърпул, въпреки тежките метеорогологични условия в Хонг Конг.

"Беше много трудно и малко непознато за нас при новия мениджър на Палас, какво ще напарвят те. Ние играхме добре, бяхме остри, комбинирахме добре и се представихме отлично. Впечатлен съм от Соланке за времето, което тренираме заедно. Той ще има огромна кариера пред себе си. Старае се много и се очаква доста от него. Салах винаги е опасен пък като тръгне в атака. Разполагаме с още един човек, който да се борим за титулярното място. Очакваме и Мане да се върне скоро и конкуренцията ще е жестока", коментира Лалана след двубоя с Кристъл Палас.

В двубоя за трофея Ливърпул ще срещне Лестър, който пък се справи с Уест Бромич след дузпи. Финалът е в събота от 15.30 часа, а мачът за третото място между Кистъл Палас и Уест Бромич е от 13 часа.

Мачовете можете да гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT 2.

"В тази влажност е трудно да се играе добър футбол и на максимум, но е хубаво, че отбелязахме рано-рано във второто полувреме и спечелихме мача. Искаме да се подобрим от миналия сезон. Искаме да се борим за титлата и за всички домашни турнири. Надявам се да се справим и в този финал, който ще е в събота", добави Адам Лалана.