Легендата на европейския шампион Ливърпул Джейми Карагър даде своите прогнози къде ще завършат топ отборите в Англия. Шампион, според него, отново ще бъде Манчестър Сити.

„Те са много силни и с Гуардиола начело няма как да не са на върха“, заяви анализаторът на „Скай Спортс“.

Втори той постави своя любим Ливърпул, трети Тотнъм, а четворката се допълва от тима на Арсенал.

„Ливърпул ще е най-близо до Сити отново, а оставането на Маурусио Почетино начело на Тотнъм ще се окаже ключово за „шпорите“. Арсенал ще покаже друго лице с новите си попълнения“.

Карагър направи прогнози и кой ще спечели останалите купи в Англия, както и Шампионската лига. ФА Къп ще е за мърсисайдци, Купата на Лигата ще спечели Тотнъм, а Шампионската лига най-сетне ще попадне в ръцете на „гражданите“.

„Клоп няма голяма успеваемост във ФА Къп, но мисля, че този сезон ще е подходящо това да се промени. Почетино търси своя първи трофей, начело на Тотнъм, макар да върши страхотна работа начело на отбора. Той трябва да се бори за всеки един трофей този сезон. Сити са най-добрите в Шампионската лига този сезон. Те паднаха от английски тимове последните два сезона, но Гуардиола иска на всяка цена най-престижния клубен трофей и този сезон няма да бъде изключение“, завърши Карагър.