Легендата на Ливърпул Греъм Сунес засипа с похвали работата, свършена от Юрген Клоп на "Анфийлд" и не пропусна да отбележи ключовата роля на звездното трио в нападението Роберто Фирмино, Мохамед Салах и Садио Мане. 

GettyImages/Gulliver
100 снимки

"Мърсисайдци" са само 2 заветната титла във Висшата лига, но пандемията от коронавирус за момента не позволява на момчетата на Клоп да довършат започнатото. Въпреки това Сунес не пропусна да отбележи колко сензационна е изминалата кампания за отбора, отличавайки невероятната работа на тройката в атака.

"Салах вкарва повечето голове, но ще бъде напълно грешно да кажем, че атаката се върти само около него. Обичам да гледам Фирмино например. Напомня ми на Кени Далглийш, като голяма котка в джунглата е, която избира правилния момент да нанесе удара си", започна той. 

"Мане и Салах, от друга страна, ще ни хванат окото с директността си. Толкова е важно да имащ такива играчи, които да вкарват по 25 гола на сезон". 

"Клоп е перфектен за Ливърпул, защото усеща емоцията на клуба. Това е изключително емоционален клуб, със своите успехи и трагедии. Той е напълно различен от Боб Пейсли или Джо Фаган. И двамата не говореха много", завърши Сунес.