Ливърпул ще бъде без Джордан Хендерсън, Жоел Матип и Костас Цимикас в мача за Купата на Лигата срещу Арсенал в четвъртък. Хендерсън пропусна последните два мача за „червените”, след като бе заменен на почивката срещу Челси по-рано в месеца. Матип е аут заради мускулен проблем, а Цимикас го тревожи контузия от мача срещу Линкълн Сити от предния кръг в турнира.

Gulliver/Getty Images
62 снимки

Срещата може да гледате идния четвъртък в живо излъчване по NOVA SPORT, като началният час на дуела на "Анфийлд" е 21,45.

Асистентът на Юрген Клоп – Пепин Линдерс, говори и за лекуването на Алекс Окслейд-Чембърлейн, който третира контузия в коляното. „След мача с Арсенал ще видим дали Джордан ще е готов за мача с Астън Вила. Жоел е в същата позиция, както беше миналата седмица и ще е готов след паузата за национални отбори, така че ще използваме времето да е готов за дуела с Евертън. Окс се възстановява добре. На добър път е и премина през първата фаза. Разбира се, че тук ще отнеме повече време. Костс имаше проблем след мача с Линкълн и няма да може да играе с Арсенал, тъй като му е нужно време. Няма да може в четвъртък, но и в неделя”, завърши нидерландецът за клубния сайт.