Емоциите в Ливърпул след епичния обрат и победата с 4:0 над Барселона не стихват втори ден след двубоя във вторник вечер. Мърсисайдци са на гребена на вълната след класирането за финал и купонът в червената част на града на Бийтълс не спира.

Веднага след мача за герой на Ливърпул бе обявено момчето, което действа много съобразително и бързо подаде топката на Трент Алекзандър-Арнолд за корнера, от който падна решителния четвърти гол.

Мърсисайдци обаче откриха още един герой - култовия певец Кевин Мърфи. Може би името не ви говори много, но ще се сетите като припомним, че това е човекът, измислил превърналата се в истински хит песен "We got Salah", посветена на нападателното трио Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино.

Мърфи се превърна в абсолютна звезда с песента и оттогава кариерата му се разви стремглаво. В момента той дори има творчески псевдоним Ричи Шиийхи и дори изнася концерти като може да се похвали с изяви на три континента.

Но герой отново се превърна с факта, че направи нова песен, посветена на реванша с Барселона с цел да помогне за немислимия обрат от 0:3. Мърфи бе абсолютно убеден, че по този начин ще донесе триумфа на Ливърпул и...успя!

А ето и текстът, който се оказа пророчески:

"И можем да използваме шанса си,
Ще победим Меси с повече от три 
в Шампионската лига

Жоел Матип, танцувай за мен 
и ще запазим суха мрежа.
А ако те вкарат, защото симулират,
ние просто ще вкараме пет.

Ще направим обрат от три
Като в Турция, печелейки Шампионската лига,
Стиви Джи.

Чуйте песента тук: