С наближаването на края на годината дизайнерите и производителите на Nike ще работят усилено, за да направят новия комплект екипи на Ливърпул за следващата кампания.

Вече беше съобщено, че следващият екип за гостуване ще бъде по-тъмен с детайли „горско зелено“ и „измито синьо-зелено“, докато третият екип ще бъде бял с черни, жълти и червени акценти. Домашният комплект, разбира се, ще бъде червен.

Тениската разполага с прочутия рефрен YNWA, принтиран в „хромирано жълто“. Смята се, че яката ще бъде подобна на тази, носена през сезон 2013/14, с бели, жълти и червени детайли.

Цветовата схема е същата като тази, използвана от New Balance по време на спечелилата титлата кампания 2019/20, с по-наситено червено от носеното в момента.

Въпреки че цялостният дизайн може да се окаже разногласен, ако крайният продукт е подобен на тези макети, той трябва да бъде популярен сред привържениците. От Nike се облегнаха силно на историята на клуба със своите екипи, откакто сключиха сделка с Ливърпул през 2020 г., а предстоящото сътрудничество с ЛеБрон Джеймс също включва YNWA.