Ливърпул и Кока-Кола обявиха, че са сключили партньорство помежду си. Дългосрочното спонсорство идва в ключов момент в спортния календар, предвид наближаващия старт на Световното първенство в Катар. Американската компания е поредният глобално разпознат бранд, който се присъединява към увеличаващото се семейство от световни партньори на Ливърпул.

„Щастливи сме Кока-Кола да се присъедини към нашето семейство от официални партньори. Наистина сме развълнувани да бъдем заедно и приветстваме топло компанията на „Анфийлд“. Ливърпул и Кока-Кола са две емблематични марки, които ще работят заедно, за да донесат магически преживявания и уникални моменти, които не могат да бъдат купени с пари, на феновете. Амбицията ни с всички партньорства е да работим с най-вдъхновяващите и иновативни брандове в света и нашият партньор отговаря по всички критерии на тази амбиция“, сподели рекламният директор на Ливърпул Бен Лати.

„Бидейки ключова част от футболните мачове от десетилетия насам, ние сме развълнувани да предложим на феновете възможността да се насладят на невероятни преживявания и уникални моменти у дома, по барове и ресторанти, и в стадионите като част от нашата нова кампания. Футболът притежава силата да събира хора на едно място и нямаме търпение да възнаградим привържениците в Европа с достъп до незабравими мигове и екстри, които само Кока-Кола може да предложи в сътрудничество с нашите партньори“, коментира един от маркетинговите директори на американската компания Михаел Уилеке.