Звездата в атаката на Ливърпул Садио Мане призна за своите съмнения относно бъдещето си разбирателство с мениджъра Юрген Клоп след първата им среща.

Много пъти германският специалист се е връщал към историята за желанието си да привлече сенегалския национал още през 2014 година, когато двамата бяха съответно в Борусия Дортмунд и Залцбург.

Мане впоследствие премина първо в Саутхемптън, а 2 години по-късно най-накрая получи шанс да работи с Клоп на „Анфийлд”. Поне в началото африканският техничар не е бил сигурен как точно ще потръгне сътрудничеството между двамата.

„Той говореше твърде много и си казах: „Уау, това ще е много трудно за мен, понеже съм малко мълчалив”, припомни си Мане в интервю за „Сънди Таймс”.

Въпреки тези опасения двамата много бързо изградиха солидна връзка, а Мане започна да става все по-ключов състезател за Ливърпул през годините. „Всички обичат Юрген и това е по-важно от всичко, ако трябва да съм честен. Той си пада малко шегаджия, но в същото време е много сериозен човек.”

„Обикновено когато говорим извън терена, винаги е за лични неща. Обсъждаме начина си на живот и ежедневието, това, което е важно за мен. Мисля, че той е човек, на когото мога да се опра и доверя”, завърши Мане.