Звездата на Ливърпул Садио Мане даде ясно послание, че е изключително щастлив в клуба и няма никакво намерение да напуска в този момент. 

Кандидати за подписа на сенегалеца далеч не липсват. Сред най-големите почитатели на Мане е френската легенда и настоящ треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан. Въпреки съблазнителните предложения обаче нападателят е концентрирам само и единствено върху голямата цел - връщането на титлата от Висшата лига обратно на "Анфийлд". 

"Ако трябва да съм честен съм изключително щастлив, че съм част от този клуб, това семейство. Имаме най-добрите фенове в света и съм благодарен за тяхната подкрепа", коментира Мане.

"Това ни държи гладни и мотивирани, кара ни да се стремим да сме все по-добри. Наистина ми е трудно да опиша с думи точно колко щастлив съм да съм в Ливърпул". 

"Рано е все още, но мисля, че целта ни е ясна на всички - титлата във Висшата лига. Осве това се целим да защитим и Шампионската лига. Да печеля тези трофеи е моя мечта още от дете. Това е страхотен етап от моята кариера и просто се опитвам да продължа да работя здраво и да поддържам нивото си на постоянство", завърши сенеглаското крило.