Вторият капитан на Ливърпул Джеймс Милнър сподели, че макар тимът да е направил един от най-силните си мачове през кампанията при 4:1 над Уест Хем у дома, нищо не изтрива разочарованието от допуснатия гол.

У дома мърсисайдци съсипаха лондончаните в 28-ия кръг на Висшата лига, като показаха стара слабост и щом поведоха с 3:0, допуснаха много лесно противникът да отбележи чрез Михаил Антонио.

Ливърпул претопи "чуковете" до поредната наковалня

„Това са три точки, добро представяне. Уест Хем са силен отбор, много добре организирани. Разполагат с добри играчи и са агресивни. След като ние успяхме да се справим с това, значи сме направили едно от най-добрите си представяния през сезона”, коментира 32-годишният Милнър.

4През второто полувреме играхме наистина страхотно, но сме разочаровани от гола, който допуснахме. Да се надяваме, че няма да се случва отново.”

„Винаги е много трудно във Висшата лига, независимо срещу кой съперник, да вземеш три точки. Успяхме да вкараме гол от статично положение, което си беше страхотно изработен гол. Беше важно да бъдем солидни, особено в защита. През второто полувреме наистина доминирахме, вкарахме повече голове, създадохме повече положения и заслужено спечелихме”, добави Милнър.