"Говорите сякаш да се играе на "Анфийлд" е огромен проблем. Това е удоволствие. Ще играем срещу голям отбор, с големи традиции на един невероятен стадион. Да играеш на "Анфийлд" е красиво", обяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо преди дербито с Ливърпул утре.

Моу набеляза талант от Сегунад дивисион

"Червените дяволи" гостуват на големия си съперник на 14 октомври от 14:30 часа българско време в мач от 8-ия кръг на Висшата лига. Срещата може да следите с GONG PLAY и по DIEMA SPORT 2.

"Точно такава атмосфера искаме ние. Досега не съм чул играч да се оплаква, че атмосферата е твърде силна. Ще играем срещу голям отбор, с големи традиции на един невероятен стадион. Знаем, че техните фенове изпитва голяма враждебност към Манчестър Юнайтед, но ние точно това искаме. Щастливи сме, че ще имаме още една възможност в кариерата си да играем при такива прекрасни условия. Да играеш на "Анфийлд" е красиво. Красиво", каза Моуриньо.

Португалският специалист разкри, че няма да може да разчита на Майкъл Карик за утрешната среща, като не спомена нищо за колегите му в полузащита Маруан Фелайни и Пол Погба, но почти сигурно и те са аут за дербито. Голмайсторът на тима Ромелу Лукаку е добре и ще може да започне от първата минута утре. /БГНЕС