Завръщането на Мохамед Салах в игра остава с неясна дата, след като нападателят продължава да прави своето възстановяване от контузия в глезена. Футболистът на Ливърпул дори отпадна от групата на Египет за мачовете, които предстоят на „фараоните” срещу Кения и Коморските острови.

Мо Салах бе заснет как носи предпазен ботуш на левия си крак в Кайро, докато съотборниците му от Египет водят тренировка.

Sky Sports е научил, че на Салах му е било позволено да тренира извън базата на европейския шампион в Мелууд и да продължи своята рехабилитация, а в клуба вярват, че дните до следващия мач на мърсисайдци ще са достатъчни голмайсторът да се възстанови.

Все пак няма потвърждение колко време ще отсъства Салах, който има девет гола в 17-те си мача за Ливърпул през този сезон, но все пак е под въпрос за предстоящия дуел с Кристъл Палас на 23-и ноември.

27-годишният играч получи травмата при победата с 2:1 над Лестър Сити на 5-и октомври, когато халфът на „лисиците” Хамза Чаудри влезе цинично в опорния крак на звездата на Ливърпул и го контузи.

Оттогава досега Салах има един гол при победата на отбора си над Генк с 4:1 в Шампионската лига и бе сменен, след като вкара срещу Тотнъм за първенството. В последния мач №11 на Юрген Клоп вкара гол с глава във вратата на Манчестър Сити и бе заменен в 87-ата минута, когато отборът му водеше с 3:1.