Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че в сегашната ситуация дербито с Ливърпул е перфектната среща, която да помогне на Юнайтед да се оттърси от разочарованията от последните седмици. 

Юнайтед загуби за трети път през сезона при гостуването на Нюкасъл в мач от 8-мия кръг на Висшата лига. Поражението остави отбора на Солскяер едва на 12-то място в класирането с едва 9 спечелени точки. Норвежецът обаче смята, че тази негативна серия може да бъде спряна в дербито срещу Лувърпул на 20-ти октомври. 

"Това е перфектният мач за нас в сегашната ситуация. В много добър момент дойде и паузата за националните отбори, тъй като имаме нужда да си проветрим главите", каза Солскяер. 

"Играчите ще променят малко средата, ще се срещнат със съотборниците от националните си отбори и ще се завърнат свежи. Работим добре от първия ден на предсезонната подготовка и това се надявам да продължи и за напред". 

"Трябва да се придържаме към принципите си. Досега не успяваме да постигне правилните резултатите, но трябва да продължим да вярваме", завърши Солскяер.