Отборът на Ливърпул е в Дубай, за "Dubai Super Cup". Турнирът ще се проведе през следващите дни, а освен мърсисайдци, там са и отборите на Арсенал, Милан и Олимпик Лион. Двубоите са между 8 и 16 декември. 

Именно в мач срещу Арсенал, Луис Диас се контузи през месец октомври. Колумбиецът обаче тренира активно с отбора на Ливърпул през днешния ден в Дубай.

Ливърпул играе срещу Манчестър Сити на 22 декември в турнира "Карабао Къп". Това е само четири дни след финала на Мондиал 2022 и не се знае кои от футболистите на тима, които в момента представляват страните си в Катар, ще са се завърнали в Англия и ще са готови за такъв двубой срещу шампиона на Острова - Манчестър Сити. 

Точно заради това връщането към тренировки на Луис Диас е страхотна новина за Юрген Клоп и всички привърженици на Ливърпул. Очаква се Дарвин Нунес да се присъедини към тима в следващите дни, след като Уругвай отпадна от груповата фаза на Мондиал 2022.

Ето го и целия списък с играчи на Ливърпул в Дубай:

Адриан, Келехър, Дейвис, Мрозек, Питалуга, Салах, Милнър, Окслейд-Чембърлейн, Джоунс, Елиът, Цимикас, Рамзи, Робъртсън, Карвальо, Байчетич, Филипс, Гордън, Кейта, Матип, Гомес, Жота, Артур, Диас, Тиаго, Фирмино, Чембърс, Куанса, Кларк, Фрауендорф, Стюарт, Доук, Кейн, Корнес.