Вратарят на Евертън Джордан Пикфорд предупреди феновете на „карамелите”, че няма да допуска грешки като на стража на Ливърпул Алисон Бекер.

Английският национален футболист обеща, че не иска да изчервява феновете на „синята” част от Ливърпул в интервю за английските медии. Вратарят на Евертън сподели мнението си, че е доста по-вероятно един страж да сгреши, след като се подхлъзне, отколкото когато топката е в е в неговите крака.

„Това е риск, който ако бъде прецизно направен ще е хубаво, но ако не е…Това е стил на игра, който Ливърпул иска да практикува. Грешки ще прави всеки, но е важно да не ги повтаряш. Опитвам се във всеки мач да не се поставям в такава ситуация. Всичко е въпрос на тайминг, а един вратар няма да се почувства комфортно, ако се помисли за плеймейкър”, сподели Пикфорд за своя колега от „Анфийлд”.

Евертън се завръща на сцената в Премиър лийг след паузата за национални отбори и ще приеме крайно незадоволителния като представяне отбор на Уест Хем. „Чуковете” нямат спечелена точка от старта на сезона до четвъртия кръг.