Фабиньо и Жоел Матип е твърде вероятно да са готови за неделното дерби срещу Манчестър Юнайтед, спомена мениджърът Юрген Клоп. Дуото се възстанови след травмите си и тренира наравно с отбора в последните два дни, след като имаха контузии в глезена за бразилеца и коляното за Матип.

Ливърпул посреща Манчестър Юнайтед на 19-и януари от 18,30 часа на „Анфийлд”, а ако не сте в града на Бийтълс, то мачът може да наблюдавате на живо по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Както обикновено, имате възможността да се доверите и на GONG.BG, който специално за вас ще следи срещата край река Мърси на живо.

Наби Кейта, Деян Ловрен и Джеймс Милнър са аут за срещата с „червените дяволи”.

„Изглежда, че Жоел и Фабиньо ще са готови за срещата”, каза мениджърът на пресконференция след въпрос за физическото състояние на състава си.

„Те тренираха заедно с другите в последните два дни, така че това означава, че ще са със състава. Другите трима – не, но се възстановяват все повече. Мисля, че Ловрен ще тренира на 100% от понеделник. За Наби Кейта и Джеймс Милнър още не зная. Не искам да притискам някой, така че просто слушам кога са готови и тогава започват да тренират”, подчерта Клоп.