Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, нормално беше разочарован след тежката загуба с 0:3 в гостуването на Уулвърхемптън.

Германецът призна, че няма обяснение и извинение за представянето на неговия отбор в първите 15 минути на двубоя на „Молиньо“, където „червените“ изоставаха с 0:2 след 12 минути игра. Това бе трето поредно поражение като гост за мърсисайдци във Висшата лига.

52 снимки

„Очевидно началото бе ужасно. Получихме два гола, което не може да се случва по този начин. Губехме с 0:2 по собствена вина. Трябва да се защитаваме по-добре. Бяхме пасивни. Не мога да го обясня. Нямаме извинение. След това за около 45 минути изиграхме един наистина добър мач като гост, но без да отбележим гол. Това обобщава всичко“, заяви Клоп сред поредния разочароващ мач на Ливърпул.

„Трябва незабавно да променим това за следващия мач. Евертън спечели днес и се намира в добър момент, така че трябва да се докажем. В момента съм много разочарован и ядосан за първите 15 минути днес. Не мога да намеря думи. След това имахме възможности и трябваше да вкараме. Трябваше да стане 1:2 и съм сигурен, че това щеше да промени всичко. Уулвс обаче заслужи трите точки”, допълни още германецът.

За Ливърпул предстои мърсисайдско дерби срещу Евертън на „Анфийлд“ в следващия кръг.