Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах заяви, че иска да остане дълго време в редиците на шампиона от Висшата лига. Египетският национал, който подписа нова петгодишна сделка през 2018 г., е лидер сред голмайсторите в клуба през този сезон със 17 попадения.

"Много съм щастлив. Не мога да опиша чувствата си, след като спечелихме лигата след 30 години. Виждам радостта на хората и това е толкова важно за всички нас. Наслаждавам се на атмосферата тук. Обичам това място и се надявам да остана дълго време. Атмосферата тук е различна от всяко друго място”, коментира Салах.

„Приспособихме се добре като екип и нашето разбиране е перфектно. Ако това продължи, можем да постигнем повече. Трудно е да поддържаме сегашното си ниво, но не е невъзможно.

Може би ще гласувам за Хендерсън за най-добър играч в лигата през този сезон, защото той е капитан и е тук от около осем и девет години. Имаше трудни моменти в началото и беше силно критикуван. Той като капитан е обичан от всички нас. Хендерсън се опитва да помогне на всички играчи,  помага и на младите да се адаптират", заяви Мохамед Салах пред BeIN Sport.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.