Голямата звезда на Ливърпул – Мохамед Салах, изрази задоволството си минути след победата над Кристъл Палас като гост. „Червените“ трябваше да правят обрат от 0:1 до 2:1 на „Селхърст Парк“, като успехът ги изстреля временно на първото място в класирането на Висшата лига.

Египтянинът смята, че Ливърпул е способен да стори „нещо специално“ в тази кампания и похвали своите съотборници за характера, показан в южен Лондон.

„Най-важното нещо е, че успяхме да спечелим този мач. Чувството е страхотно и съм много доволен, че стигнах кота „200“ при головете“, сподели №11 на Ливърпул пред TNT Sports.

Gulliver/GettyImages
57 снимки

“Харви Елиът е добро момче и се учи умело. Харесва ми да му давам зор във фитнеса, тъй като знам, че ще направи добра кариера. Когато иска да говори, винаги е добре дошъл при мен“, каза Салах за победния гол на Елиът срещу Палас.

„Виждам манталитета, който ни кара да се борим до самия край и ще продължим в този дух. Разполагаме с нов отбор, тъй като има шест-седем нови момчета. Трябва да им даваме съвети. Учат се ежедневно и наистина са добри. Вярвам, че може да направим нещо специално тази година“, завърши голмайсторът на 19-кратния английски шампион.