Един от председателите на Ливърпул Том Вернер призова феновете на клуба просто да се насладят на феноменалния сезон, който "червените" успяват да сътворят до този момент. 

"Мърсисайдци" водят с внушителните 22 точки на върха във Висшата лига и все още нямат загуба след изиграването на 25 мача. Скоро се подновява и битката в Шампионската лига, където момчетата на Клоп ще защитават своя трофей. На фона на тези успехи Вернер признава, че подобен сезон трудно ще се повтори отново. 

"Като фен на клуба този сезон е просто мечта, защото всяка седмица изглежда все едно намираме нов герой, който да хвалим. Работата все още не е свършена, както казва Юрген, но това гарантира и още повече възможности за феновете да се насладят до самия край на кампанията", започна Вернер. 

"Повтарям да всички около себе си наистина да се насладят на този сезон, тъй като постижението, което в момента държим не мисля, че ще се повтори отново в близкото бъдеще. Просто се опитваме да се насладим на всеки следващ мач". 

"За мен е истинско удоволствие да гледам толкова талантливи играчи да се представят на такова равнище всяка седмица. Въпреки силната конкуренция ние все още не сме имали грешна стъпка. Този отбор има страхотен манталитет и характер и просто се наслаждава да играе футбол и да печели", завъшри председателят.