Въпреки пандемията от коронавирус и липсата на футбол в продължение на повече от два месеца, то в Ливърпул като че ли не са загубили своето настроение. Левият краен бранител на отбора Андрю Робъртсън сподели свой фотос в Twitter, на който той ще шутира с по-силния си ляв крак, а коментарът под снимката беше: „Хм, Алисон Бекер няма шанс”.

БГНЕС
17 снимки

Бразилският страж на „червените” бе един от първите, който отговори на посланието на шотландеца, като изпрати „гиф” със себе си, на което той се смее, след като очевидно се съмнява, че удар на левия бек би го затруднил особено. Алисон Бекер спечели "Златната ръкавица" във Висшата лига през миналия сезон, а също така бе избран за най-добрия вратар за миналата година на наградите FIFA The Best.

Както е известно, отборите в Англия вече подновиха тренировки, но те са само индивидуални, като през тази седмица се очаква вече да се подновят и колективните занимания, след което ще се преминава към точка 3 от плана, към който вече футболът на Острова да се завърне.

Известен факт е, че на 99,9% Ливърпул ще е новият шампион на Англия, след като има гигантска преднина пред втория Манчестър Сити девет мача преди края.