Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж получи позволение да отсрочи защитата си по обвиненията в неправомерни залагания, които му бяха повдигнати от Футболната асоциация на Англия. Той получи близо два месеца отсрочка от ФА. 

Първоначално бившият английски национал трябваше да подготви и представи защитата си до 20 ноември. Тогава обаче той поиска повече време за подготовка, защото обвинителният акт е твърде голям и той иска да се подкове по всяка една точка от него. 

Футболната асоциация уважи желанието му и така той има срок до началото на февруари да се подготви. Това означава, че казусът може да бъде протакан още много време, защото дори да бъде признат за виновен, ще може да обжалва поне на две инстанции. 

Стъридж има договор с Ливърпул до края на сезона, а отлагането и евентуалното протакане на случая означава почти сигурно, че мърсисайдци ще могат да го използват до изтичането на контракта му, дори да бъде признат за виновен. 

Нападателят е обвинен от ФА, че е давал неправомерно информация на свои близки, касаещи негов трансфер в началото на годината. Той категорично отрича обвиненията, макар да поиска повече време за подготвяне на защитата си.