Централният нападател на Ливърпул Даниел Стъридж заяви, че счита бъдещето си в клуба за поставено под въпрос. Английският национал подчерта, че се чувства щастлив на „Анфийлд”, където има договор за още 2 години.

Вчера мърсисайдци си осигуриха място в плейофите за влизане в групите на Шампионската лига, като победиха вече изпадналия Мидълзбро с 3:0 в последния 38-и кръг на Висшата лига. Успехът ги задържа на точка пред петия Арсенал, който ще трябва да се задоволи с участие в Лига Европа.

Клоп: Ние сме Ливърпул, бяхме длъжни да се справим

Стъридж започна срещата като титуляр, което му се случи едва за 7-и път през сезона и именно редките му изяви сред стартовата единадесеторка поддържат жива дискусията дали мениджърът Юрген Клоп ще продължи да разчита на 27-годишния играч. Поне що се касае до самия футболист, той няма съмнения по въпроса.

„Решението ще бъде на клуба. Лично аз за себе си се наслаждавам на моя футбол. Моята работа е да излизам на терена и да давам най-доброто”, каза Стъридж пред „Скай Спортс”.

„Наистина няма какво толкова да обсъждаме. Имам две години по договора си и съм щастлив тук.”

„Да, щеше ми се да бях играл повече, но съм благодарен на Ливърпул за възможностите, които ми предоставя, както и на мениджъра, който се държи наистина добре с мен”, завърши Стъридж.