Британският вестник „Телеграф” излезе с любопитна информация за предстоящите събития в Ливърпул през лятото. Според изданието, клубът от „Анфийлд” обмисля раздяла с една от най-големите си звезди в лицето на Мохамед Салах.

Вестникът твърди, че мениджърът Юрген Клоп вече е разговарял по темата с ръководството на „червените”. Информацията е доста изненадваща на фона на изказването на мениджъра на футболиста, който наскоро сподели, че египтянина със сигурност ще остане в Ливърпул и през новия сезон.

В последните седмици се появиха спекулации, че Салах е готов да напусне „Анфийлд” и това ще се случи, ако отборът не успее да се класира за Шампионска лига през новата кампания.

Едно е сигурно – в Ливърпул предстоят сериозни промени през лятото. Очаква се отборът да бъде напуснат от редица играчи, като в същото време на „Анфийлд” със сигурност ще бъдат привлечени нови футболисти.

Ръководството на Ливърпул е остро критикувано от слабата активност на трансферния пазар и липсата на попълнения в центъра на терена, където отборът изпитва най-сериозни трудности в последните години.