Тотнъм смяташе, че трябваше да има дузпа през първото полувреме на мача от Висшата лига срещу Ливърпул в неделя за изблъскването на Трент Александър-Арнолд срещу Райън Сесеньон.

26 снимки

Ливърпул поведе чрез Мохамед Салах само след 11 минути на стадион "Тотнъм Хотспър", но "шпорите" удариха гредата малко след това и отборът на Антонио Конте беше разочарован, тъй като претенциитее им за точен удар бяха отхвърлени.

Александър-Арнолд изглежда избута Сесеньон в наказателното поле след 22 минути игра, подобно на това, при което Жоао Кансело от Манчестър Сити направи дузпа и бе изгонен срещу Фулъм в събота.

Повторенията показаха, че Сесеньон може да е търсил контакта, но имаше блъскане от Александър-Арнолд и той може би може да се счита за късметлия, че реферът Андрю Мадли реши да махне с ръка на протестите на "шпорите".

ВАР също реши да не се намесва и Ливърпул поведе с 2-0, отново чрез Салах, след пагубна грешка на защитника на Тотнъм Ерик Дайър. Това оставя Тотнъм на четвърта позиция след още едно лошо представяне през първото полувреме, като Ливърпул спечели първата си победа далеч от дома във Висшата лига този сезон.