Младата звезда на Ливърпул – Трент Александър-Арнолд беше избран за най-добрият млад играч за миналия сезон. 20-годишният десен бек се превърна в един от най-добрите, а някои дори да го наричат и най-добрия на своя пост в последните години.

„Да получа тази награда е наистина страхотно. Невероятен трофей. Имената, които са изписани на този трофей преди мен, са наистина изключителни. Това е много горд момент за мен и семейството ми“.

„Мисля, че такива награди са наистина изключително ценни, защото така получаваш и уважението на останалите за това, което си свършил на терена като работа. Естествено има още много да се подобрявам, заради начина по който клуба иска да се представя. Всички трябва да се развиваме и да играем по-добре. Точно в това се целя. И ще работя много, за да го постигна. Имаме много потенциал и искаме да го покажем“, заяви щастливият Александър-Арнолд.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.