Десният бек на Ливърпул Трент Алекзандър-Арнолд сподели, че все още е далеч от завършен футболист и не би се определил по този начин. 

getty images
86 снимки

Според мнозина Арнолд е може би най-добрият на своята позиция в света в момента, след като две поредни кампании се представя на изключително високо ниво както във Висшата лига, така и в Шампионската лига. 

Специалисти даже го приканиха да заиграе в полузащитата заради страхотното му умение да подава, но самият англичанин е здраво стъпил на земята и мисли само как да се подобрява. 

"Никога не съм мислел, че ще стана наистина добър футболист. Всъщност все още не го вярвам като цяло", започна младежът. 

"Не съм стигнал максимума на възможностите си. Нито съм тама, където искам, нито там, където мога да съм. За мен най-важното е да израствам и докато растях исках само да играя мачове". 

"Исках да печеля мачове и никога не съм си мислел, че съм на земята единствено и само с целта да играя футбол. Просто беше желание да тренирам всеки ден, да печеля мачове и да се подобрявам", завърши бекът.