Трима контузени в Ливърпул подновиха тренировки с първия тим на „червените“ и най-вероятно ще бъдат на разположение на мениджъра Юрген Клоп за мача от Висшата лига със Суонси в понеделник.

Почти сигурно е, че новото попълнение Върджил ван Дайк ще започне като титуляр срещу „лебедите“. Холандецът пропусна сблъсъка с Манчестър Сити, след като при дебюта си срещу Евертън получи разтежение в бедрото. В последните няколко дни обаче, Ван Дайк тренира на пълни обороти.

Към заниманията на първия тим се присъедини и капитанът Джордан Хендерсън, който пропусна последните четири седмици за „червените“. Той се контузи в мача срещу Арсенал преди Коледа, а днес тренира за първи път с основната група.

Другият завръщащ се в редиците на „мърсисайдци“ е левият бранител Алберто Морено. Испанецът обаче едва ли ще попадне веднага в стартовия състав на Ливърпул, имайки се предвид отличната форма, в която се намира заместникът му Анди Робъртсън.

Мачът между Суонси и Ливърпул е в понеделник и може да го наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн на GONG PLAY.