Мениджърът на Кардиф Сити Нийл Уорнък изригна срещу Ливърпул и защитника Натаниъл Клайн. Опитният специалист обвини футболиста и клуба в липса на класа и определи действията им като „позорни“.

Изказването на Уорнък дойде, след като стана ясно, че Клайн ще продължи кариерата си в тима на Борнемут, където ще играе под наем до края на сезона.

Според думите на мениджъра на Кардиф, бранителят е трябвало да подпише именно с клуба от Уелс, но в крайна сметка Клайн се озовал в Борнемут без дори Уорнък да е бил информиран за това.

„Разочарован съм от Натаниъл Клайн, тъй като го познавам и именно аз му дадох дебют в професионалния фубтол. Разочарован съм не само от момчето, но и от Ливърпул също, които нито ми се обадиха, нито ми казаха за това“, коментира Уорнък след изненадващото отпадане на тима му от Джилингам от 3-ия кръг на ФА Къп.

„Да разбера за това по телевизията при положение, че съм направил всичко както трябва и ми казват, че той вече е мой футболист, за мен това е позор и липса на класа“, откровен бе специалистът.