Полузащитникът на Ливърпул - Стефан Байчетич, потвърди, че ще пропусне остатъка от сезона, след като получи контузия. 18-годишният испанец беше един от малкото ярки лъчи в иначе катастрофалния сезон за „червените“.

Въпреки че младият полузащитник не споменава естеството на контузията си, бизкият до Ливърпул журналист Нийл Джоунс твърди, че ще Байчетич ще пропусне следващите няколко месеца поради проблем с адуктора.

В своя акаунт в Instagram Байчетич написа, че ще се завърне по-силен от всякога през следващия сезон и също така благодари на феновете на Ливърпул по целия свят за тяхната непоколебима подкрепа. Халфът проби в първия отбор на мърсисайдци през тази кампания, като записа общо 19 мача и 1 гол във всички турнири.

„За съжаление получих контузия, която ще ме извади от игра до края на сезона. Много е тъжно да се сбогувам с този невероятен сезон за мен, но разбирам, че това е част от футбола и само ще ме направи по-силен физически и психически. Бих искал също така да благодаря на вас, червените фенове, за цялата подкрепа през сезона и ви уверявам, че ще направя всичко по силите си, за да се върна по-силен от всякога“, написа младият испанец в профила си в социалната мрежа.