Мениджърът Юрген Клоп има подходящата страст и навици, за да изведе Ливърпул до успехи във Висшата лига, заяви защитникът на "червените" Върджил ван Дайк. Лидерът в английския шампионат Ливърпул се опитва да спечели първата си титла от 1990 година насам, а Ван Дайк е основният защитник в селекцията на отбора от Мърсисайд, който си оспорва първото място в местния шампионат с Манчестър Сити.

"Той има голяма страст, винаги казва истината. Знае какви са целите и какво точно се изисква. Харесвам много точно това. Харесват го и всички останали в състава. Срещаме се много пъти, когато има нещо, което не е ясно. Това е по вкуса на всички футболисти и е много добър знак. Дори след само едно поражение през сезона, може да се справяме още по-добре. Манчестър Сити се представя фантастично през цялата кампания, но и ние не им отстъпваме. Имам чувството, че може да се справим още по-добре в самия край на шампионата", каза още Ван Дайк. 

Следващата неделя Ливърпул е домакин на третия до момента в класирането отбор на Тотнъм. Дуелът между двата тима ще можете да гледате на 31-и март на живо по DIEMA SPORT 2 от 18,30 часа, както и на онлайн-платформата PLAY DIEMA XTRA.