Мениджърът на Уулвърхемптън Нуно Еспирито Санто отправи закана спрямо Ливърпул преди утрешния мач между двата тима на „Анфийлд” от последния 38-и кръг на Висшата лига. Португалецът беше категоричен, че неговите момчета ще се абстрахират от значението, което мачът ще има върху битката за титлата, и ще се борят да завършат кампанията си по достоен начин.

„Червените” имат нужда от задължителна победа над Уулвс, за да съхранят надеждите си по отношение на първото място. Сега то е притежание на Манчестър Сити (95 точки), който гостува на Брайтън в своя заключителен мач. При успех над „вълците” Юрген Клоп и неговите играчи ще натрупат 97 точки и ще се надяват на грешна стъпка от страна на „гражданите”.

Гледайте от 17 часа на 12 април, неделя, сблъсъка между Ливърпул  и Уулвърхемптън пряко в ефира на  DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Проследете развитието и на другия мач с отношение към трофея - Брайтън срещу Манчестър Сити - по NOVA SPORT.

„Нашите играчи са наясно с мача и те искат да се състезават, както го правят винаги”, коментира Нуно Еспирито Санто. „Избягваме да мислим за останалите неща. Подготвяме се за този мач по същия начин както винаги.”

„Няма да правим изключения. През сезона не е имало мач, към който да не сме подходили по абсолютно същия начин по отношение на детайлите и нашия подход. Не смятаме да променяме нашия маниер за финалния двубой от сезона.”

„Това, което се случва на терена, е единственото, което подлежи на контрол. Всичко извън него е съвсем различно. Разбира се, това е голям, голям мач и искаме да го изиграем. Готови сме”, заяви наставникът на Уулвърхемптън.