Почти всичко върви гладко за мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Специалистът взе поредната силна покупка това лято на трансферния прозорец като взе Дарвин Нунес, а последните му трансфери определено сочат, че германецът си знае работата. Така бе и с Диого Жота и Луис Диас.

Сега Клоп направи още една покупка. Тя е мечтаната къща в Санта Понса за 3,9 милиона евро. Разположена върху парцел от 5000 кв.м., с плувен басейн и добре поддържана градина, къщата е с обща жилищна площ от 537 кв.м., която е разпределена около централен вътрешен двор и разполага с пет спални, пет бани и две отделни зони за гости.

Новата къща на Юрген Клоп в Майорка, от която той току-що получи ключовете, се намира на кратко разстояние от голф клуб Санта Понса, е с южно изложение и се радва на панорамна гледка към Сера де Трамунтана. В градините има колекция от скулптури и предмети на изкуството, високи Вашингтонски палми и душ за къпане край басейна за допълнителен семеен комфорт. Юрген Клоп посещава от 2010 година насам всяко лято острова.

През 2010 година той бе на кратък лагер с отбора на Борусия Дортмунд в испанския курорт, когато за първи път посети Майорка, припомня telegraph.bg.