Намиращият се в сериозни затруднения Уест Хем възнамерява да поиска под наем нападателя на Ливърпул Дани Ингс през януари. Лонднчани, чиято позиция във Висшата лига не е никак обнадеждаваща, са готови на отчаяни мерки, за да изплуват от зоната на изпадащите.

Какво доведе до уволнението на Славен Билич?

След изминаването на първите 11 кръга в първенството „чуковете” имат незавидния актив от 9 точки, като са тимът с най-слаба защита (цели 23 допуснати попадения). Нападението им дотук се е отчело с 11 попадения, което не е най-лошият възможен актив, и въпреки всичко клубът ще преследва усилване на атакуващата мощ.

25-годишният Ингс така и не може да пробие в първия тим на Ливърпул, откакто Юрген Клоп пое „червените”. Две много тежки контузии в коляното спънаха доста отчетливо кариерата на нападателя, който беше наслада за окото с екипа на Бърнли.

Мойс - едва петият избор на Уест Хем

Новият мениджър на Уест Хем Дейвид Мойс ще се опита да изкуши Ингс с възможността да играе редовно и пак да възстанови статута си на английски национал. Ливърпул така или иначе използва футболиста само в дублиращия си тим, така че сключването на сделка изглежда силно вероятно.