Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели какви са очакванията му за голямото дербито на Англия срещу Ливърпул. Двата гранда на британския футбол се изправят един срещу друг тази събота на „Анфийлд“ от 14,30 часа. Сблъсъкът може да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2 и онлайн на GONG PLAY.

„Обичам да играя срещу най-добрите отбори, обичам да играч срещу най-добрите клубове и разбира се, обичам да играя на най-добрите стадиони – стадиони с повече история“, коментира Моуриньо.

„Прави сте в това, че на „Анфийлд“ съм имал страхотни моменти, но съм имал и лоши такива. Те са били щастливи срещу мен, но са имали и много тъжни моменти. Ако те ме уважават толкова колкото аз тях, то отново ще се получи един от онези мачове.“

„Става дума за три точки, а не за четири. Може би, ако се намирахме в период от сезона, в който имаше дуел между двата отбора, може би този мач щеше да означава повече, но в момента случаят не е такъв.“

„От друга страна в такива мачове всеки един момент е много важен. Играем срещу добър отбор с много добри футболисти.“

„Мисля, че сме по-добър отбор, отколкото бяхме през миналата година. Може би ще кажете, както го правят и други, че не играем срещу отбор от топ 5, но ако си спомняте миналата година не успяхме да победим Уест Хем у дома, миналия сезон не победихме Евертън и дома и Саутхемптън“, каза още Жозе Моуриньо.