Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че познава какво е да се чувстваш късметлия, визирайки Ливърпул в момента.

Моуриньо и неговият Юнайтед гостуват на "Анфийлд" довечера от 18 часа.

"Разбира се, те са много уверени в себе си", каза Мориньо пред репортерите и продължи: "Те са на върха в класирането. Познавам това усещане добре – усещането на късметлиите, когато всичко върви в правилната посока. Знаят как победиха Евертън, знаят, че в последния мач, откриващият гол бе от засада и знаят, че срещу Наполи в последните секунди можеха и да отпаднат. Те имат това усещане, което имах и аз, когато моите отбори бяха на върха и изглежда, че всичко върви по ваше желание."

"Те очевидно са много, много уверени, но мисля, че не са глупави. Знаят, че имаме нашите слабости, нашите силни страни и мисля, че те ще уважават нашите силни страни. Ако не го сторят, ще бъда щастлив с това. Имат нужда от всяка точка, ако искат да бъдат шампиони, затова мисля, че са професионалисти, а професионалистите уважават Манчестър Юнайтед. Те знаят, че можем да отидем там и да спечелим", коментира още португалският специалист.

"Не съм разочарован, защото моята работа е да искам играчите да дават всичко, което имат и каквото изисквам - искам само неща, които мога да си дам. И това, което искам от играчите да направят - е това, което аз правя. Трябва да работите упорито, трябва да работите на границите на възможностите си. Това е моята работа", завърши Моуриньо /АФП 

източник: Gulliver/GettyImages