Дивок Ориги вярва, че Ливърпул е все повече „гладен” за успехи след триумфа на клуба в Шампионската лига през вече миналия сезон. Белгийският стрелец осигури короната на мърсисайдци с гол в края на мача срещу Тотнъм Хотспър в началото на месец юни, за да може клубът да стане европейски шампион.

„Винаги подобни мачове те карат да печелиш още и още”, започна Ориги пред клубния сайт в първия си ден от подготовката на тима.

„Видях се със Сър Кени Далглиш след мача в Мадрид и той каза, че винаги първият трофей е сладък, но вторият е още по-специален. Ще се опитаме да вземем скоро вторият и още много. Нуждаем се да се фокусираме върху всеки един мач, както през миналия сезон. Ще се подготвим възможно най-добре, за да покажем добри резултати”, продължи той.

„Има голям потенциал в този отбор във всяка една линия. Вече сме го казвали и показвали.

Дивок Ориги

източник: БГНЕС

„Напредваме в нашето израстване, а всяка година и добиваме повече опит. Сега го имаме с печеленето на купа, така че мисля, че сме по-гладни от всякога за още купи”, акцентира Ориги.

Белгийският национал призна, че почивката му е била важна и пълноценна, както физически, така и психически за целия състав на Клоп.

„Винаги е добре, когато почиваш и релаксираш. Мисля, че ментално се нуждаехме от това нещо след дългия и добър сезон. Презаредих батериите и се радвам, че пак съм тук. Развълнуван съм, както преди началото на всеки един сезон. Върнах се с голяма енергия, а момчетата даже вече работят. Идвам няколко дни по-късно, така че се радвам, че съм с тях”, завърши Дивок Ориги.