Капитанът на Шотландия Анди Робъртсън отправи тежки критики към отбора след вчерашната загуба от Русия, която нямали до минимум шансове на британския тим да се класира за финалите на Евро 2020.

Домакините започнаха силно на "Хемпдън Парк" и поведоха в резултата още в 10-та минута чрез Джон МакГин, но гостите от Русия стигнаха до пълен обрат с попадение на Артьом Дзюба с 40-та минута и автогол на Стивън О'Донъл в 59-та.

"Чувствам разочарование, раздразнение. Публиката по стадиона също се чувстваше така и са напълно прави, вината е наша. Не се представихме добре. През първите 15 минути играхме добре, вкарахме гол и сякаш това ни изплаши, никога не съм виждал нещо такова. Това трябва да се промени, да поведе в резултата трябва да бъде нещо положително, а не отрицателно", коментира защитникът на Ливърпул след поражението.

"Ядосан съм на всичко. От моето представяне, от представянето на всички други, освен Дейвид Маршал. Не може 10 човека да не играят на нужното ниво и да искаш да спечелиш футболен мач", допълни Робъртсън. /БГНЕС