„За нас Челси се оказа отбор от друга планета”, призна старши треньорът на френския Олимпик Марсилия Дидие Дешан след поражението с 0:2 в Шампионската лига. Лондончани вкараха два ранни гола, но след това се скъсаха да пропускат, включително удариха два пъти и гредите.

„Отидохме в Лондон с надежди и амбиции, но просто Челси се оказа отбор от друга планета. Сега видяхме вече разликата между нас и тези, които по принцип ги смятат за фаворити за спечелването на Шампионската лига”, сподели наставникът на френския шампион.

„Съперникът ни игра на висока скорост и през цялото време ни пресираше. Много са здрави физически и при това достатъчно технични”, добави старши треньорът на Марсилия.

„Ние просто не можем да се похвалим с тези качества, а също така и с комбинирането им в един и същи момент. Постарахме се да държим Челси далече от нашата врата, но не се получаваше често. След като ни поведоха с 2:0 и особено през второто полувреме, ние имахме по-дълго владеене на топката, но пък Челси можеше да ни вкара още голове на контраатаки”, каза още Дидие Дешан.