Собственикът на Нант - Валдемар Кита, коментира спекулациите, че звездата на Ливърпул Трент Александър-Арнолд има намерения да закупи френския тим. Кита опроверга тези информации и призна, че дори не познава футболиста на английския колос.

“Всичко това са глупости. Откъде идва това? Как очаквате сериозен човек, който иска да купи клуб, да използва журналист за целите си. Трент Александър-Арнолд? Дори не го познавам”, заяви Кита.

След това 71-годишният бизнесмен, който е натрупал богатството си чрез основаване и продажба на фармацевтични компании, призна, че е попитал адвоката си за повече информация за играча на Ливърпул и неговите бизнесначинания.

“Говорих с моя адвокат и го попитах “Кое е това момче?”. Той ми каза, че баща му се занимавал с финанси и имат няколко играчи и агенти. Никога не съм провеждал такива разговори. В това няма никакъв смисъл. Как изобщо можеш да си представиш такъв тип бизнес с подобни суми?

Когато аз продадох компанията си, никой не знаеше, дори персоналът. Това е бизнес. Този слух е някакъв трик, за да ни наранят и да нарушат спокойствието ни. Не е сериозно”, заяви Кита.