Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах е получил оферта от Реал Мадрид това лято, съобщава вестник "Сънди Мирър". Тя е била на стойност 150 млн. паунда за мърсисайдци, а личните условия за египтянина са били много изгодни. 

Според изданието обаче, нападателят е преценил, че не е сега моментът да напуска "Анфийлд" и е отхвърлил предложението. Той е от две години при "червените" и за това време наниза 71 гола в 104 мача и за твоа време на два пъти спечели Златната обувка за най-добър реализатор на Висшата лига. 

Мениджърът Юрген Клоп е бил наясно с интереса към голямата звезда на отбора му. Той е останал доволен от реакцията на египтянина, но притеснителното за него е, че нападателят е обявил, че ще обмисли сериозно бъдещето си след края на предстоящата кампания. 

Новият-стар наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан е голям фен на нападателя, като според информациите от Испания го е искал още като играеше в Рома. Ако интересът му се запази и следващото лято, ще има сериозна битка за подписа му.