Българският халф на Страсбург Емил Гъргоров заяви в интервю за Гонг, че не е изгубил надежда за участия с екипа на националния ни тим. „Всеки футболист се надява да бъде в националния. Има треньор, който решава на какви футболисти да разчита. Не се притеснявам за това, а гледам да си върша работата в Страсбург. Ако съм във форма и се представям добре, ще бъда повикан и в националния отбор”, отсече за Гонг джобният полузащитник.

Снощи Бадема реализира за Страсбург и донесе важни три точки на клуба си, който е четвърти в Лига 2.

„Имахме нужда от победа, защото в последните четири срещи не успявахме да я постигнем. Направихме няколко слаби изяви, но победата вчера беше доста важна за Страсбург. В следващите мачове може да минем и на по-предни места в класирането. Ще направим всичко възможно, за да влезем в Лига 1, макар че ще ни е много трудно. Шест отбора се борят за постигането на тази цел”, продължи бившият футболист на Локомотив София и ЦСКА.

„Много съм доволен, защото тази година нещата са много по-различни. Нямам контузии и съм титуляр. Подписах нов договор за четири години, а от него остават още три години и половина. Разбира се, нищо не се знае. Няма нещо сериозно, а просто интерес, той идва от отбори с по-големи цели и от Лига 1. Медиите много се интересуват, когато играеш добре се пише за теб във вестниците. Аз все още не съм постигнал нищо, защото поредица седем-осем мача не е кой знае какво. Ако влезем в Лига 1, вече ще е постижение”, завърши Гъргоров по телефона от Франция.