Наставникът на Наполи Карло Анчелоти остана доволен след равенството 1:1 с Ливърпул в Шампионската лига. Според него много малко отбори могат да си тръгнат с нещо от “Анфийлд”. Това равенство запази шансовете на неаполитанците за продължаване напред, както и за първото място в група “Е”.

“Не е лесно да си тръгнеш с равенство от тук. Ние бяхме притиснати от съперника и в един момент се защитавахме твърде дълбоко, но това е единственият начин да оцелееш на “Анфийлд”. Ние се измъкнахме и това е най-важното. Това бе добра вечер. Взехме точка и оставаме в битката за класиране напред и за първото място в групата”, сподели Анчелоти.

“Изненадан съм не от представянето ни в Шампионската лига, а от това в Серия А. Там в много мачове не сме достатъчно концентрирани и отдадени. Трябва да работим над този проблем, но този резултат може да ни помогне да излезем от този труден момент. Винаги ще има подобни моменти във футбола, но вярвам, че сме на прав път и не бива да свеждаме глави. Говорих с президента и той е много доволен от всички и ги поздрави за представянето им”, допълни още италианецът.