Преиграванията на Неймар в дадени моменти са нормална част от мача, според мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Бразилецът и съотборниците му от Париж Сен Жермен гостуват на англичаните в първа среща от груповата фаза на Шампионската лига

"Да спечелиш първия мач винаги е важно, но сега ще е трудно, защото Пари Сен Жермен е един от фаворитите. Всеки знае какви качества имат", коментира Клоп. 

"Техният отбор е изграден, за да спечели Шампионската лига. Те спечелиха първенството във Франция миналия сезон и изглежда лесно за тях, защото има невероятни качества в отбора им", добави мениджърът на Ливърпул.

"Не знам точно за какво говорите. Гледах някои мачове на световното първенство, когато изглеждаше, че Неймар преувеличава някои ситуации. Това е напълно нормална реакция, защото съперниците са насочили вниманието си към него", отговори германецът на въпрос за симулациите на бразилската звезда на Пари Сен Жермен. 

"Неймар трябва да се предпазва. Ние няма да направим такова нещо. Ние искаме да играем футбол, да спечелим топката", продължи той. 

"Ще се опитаме да спрем подаванията към него. Ще е трудно. Не можем да елиминираме качествата му. Той е невероятен играч", каза още Юрген Клоп.

Юрген Клоп: За Ливърпул няма дори една лесна секунда