Хари Кейн си пожела Тотнъм да се вдъхнови от победата над Цървена звезда (5:0) и да прати настроението си за предстоящото гостуване на лидера във Висшата лига – Ливърпул на „Анфийлд”. Нападателят вкара два гола за „шпорите”, които прекратиха „суша” от три мача без победа, за да вземат първата си победа в Шампионската лига през този сезон.


Тотнъм пък гостува на Ливърпул в неделя от 18,30 часа, а мачът може да гледате на живо по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Лондончани са на 13 точки дистанция от „червените” след девет изиграни мача.


„Това бе точното нещо, от което се нуждаехме. Представянето ни беше чудесно, имаше много енергия, голове и запазихме „суха мрежа”. Мога да квалифицирам вечерта като почти перфектна. Беше мач, който очаквахме да спечелим. Предстои ни тежък мач в неделя и се надяваме да пренесем този момент в него”, коментира Хари Кейн.

Getty Images
16 снимки

„Наясно сме, че сме много назад и трябва да печелим точки. Срещу Ливърпул винаги е тежко, а също така започнаха сезона много добре, така че трябва да сме сигурни, че представянето ни ще бъде подобно на това срещу Звезда.

„Всеки голям мач в сериозни първенство е чудесна възможност. Ние трябва да преобърнем нашия сезон и ето една важна причина за неделя. Такава е играта, че има и спадове. Представянето ни в ШЛ бе това, от което имахме нужда”, завърши Хари Кейн.