Атакуващият полузащитник на Ливърпул Садио Мане е на разположение на мениджъра Юрген Клоп за двубоя с Цървена звезда в Шампионската лига в сряда. Сенегалското крило на ,,мърсисайдци“ получи фрактура на палеца по време на тренировка преди двубой на представителния тим.

Мане претърпя успешна операция и е възстановен за важния мач със сърбите на ,,Анфийлд“. Той пропусна гостуването на Хъдърсфийлд, спечелено с 1:0 след гола на Мохамед Салах. Очаква се тройката в нападание на ,,червените“ – Мане, Фирмино и Салах да е титулярна в сряда вечерта. Фирмино влезе като резерва в последния четвърт час срещу ,,териерите“ и се очаква да започне сред стартовите единайсет.

Германският мениджър на Ливърпул Юрген Клоп ще изчака да види какво е състоянието на Джордан Хендерсън. Капитанът бе заменен на почивката срещу Хъдърсфийлд, след като се оплакал от проблем в бедрото. Трайно извън състава остава Наби Кейта, който има мускулна травма.

Ливърпул приема Цървена звезда в търсене на втора домакинска победа в турнира. ,,Червените са с равни точки с ПСЖ, а лидер в групата е италианският Наполи с четири пункта.