Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе вкара втория гол за победата с 2:0 при визитата на Манчестър Юнайтед, на „Олд Трафорд“, в първия осминафинален мач от Шампионската лига.

Мбапе заяви, че е разочарован, защото можеше да вкара и втори гол в срещата. Той заяви, че мачът не е перфектен за парижани, но е добър.

„Не е перфектно, но е добре. Ще бъде перфектно, ако се класираме за четвъртфиналите. Доволни сме, но сме само на полувремето“, коментира Мбапе.

„Предстои ни втори мач, който трябва да спечелим“, добави звездата на ПСЖ.

„Последните 20 минути отпаднахме физически. Искаме и втория мач да сме на ниво“, допълни нападателят.  

„Трябва да се каже, че  бяхме в различен състав. Обикновено играем с трима напред. Сега наситихме терена с повече халфове.“

„На полувремето треньорът ни каза какво иска и ние го изпълнихме. Знаехме, че Манчестър Юнайтед ще иска да вкара гол, но важното е, че ние отбелязахме два.“

„Разочарован съм. Можех да вкарам и трети гол, но не го направи. За това ще се подготвя добре за реванша, за да вкарам и тогава“, продължи той.

„Не трябва да се подхожда със страх към мачовете. ПСЖ е голям отбор. Неймар и Кавани са огромни играчи, но ние доказахме, че сме голям отбор“, каза още Килиан Мбапе.