Наставникът на Тотнъм Маурисо Почетино обяви, че отборът му е представил най-добрата си игра при загубата от Интер с 1:2 на "Джузепе Меаца" в първи мач от В в Шампионската лига.

До 85-ата минута миланският гранд губеше с 0:1, но чрез попадения на Икарди (86') и Матиас Весино (90+2') обратът бе осъществен за около шест минути.

"Щастив съм с представянето си. Доминирахме почти до края, но финалът бе жесток. Това беше най-доброто ни представяне за сезона", сподели аржентинският наставник.

"Не мисля, че заслужавахме да получим два гола. Много съм разтревожен. До първия гол на Интер контролирахме мача, но го получихме. Всичко може да се случи в Милано."

"Когато си в негативен период, е трудно да се вдигнеш. Случва се във футбола. Можеш да се поправиш само с работа, много здрава работа. Направихме грешка и платихме за тази грешка. В последните мачове нашите грешки се наказват. Но това е футболът, ще работим и ще опитаме да спечелим следващия си мач. Сега най-важното е да останем спокойни и да правим нещата по най-добрия начин", добави Почетино..

Тотнъм е в серия от три поредни загуби във всички турнири след пораженията от Уотфорд (1:2) и Ливърпул (1:2) във Висшата лига и сегашното поражение от Интер (1:2).