Ливърпул напомни за най-добрите си европейски вечери при изключително емоционалната победа с 3:2 над Пари Сен Жермен в група С на Шампионската лига. Роберто Фирмино влезе от пейката, за да се разпише дълбоко в добавеното време, а това попадение предизвика доста странна реакция от Мохамед Салах.

За разлика от бразилския си съотборник Салах стартира като титуляр и въпреки този факт не стигна до кой знае колко положения за гол. В интерес на истината бившият ас на Рома вкара веднъж в 58-ата минута, когато попадението му беше отменено заради нарушение на Даниел Стъридж срещу вратаря Алфонс Ареола.

След като ПСЖ успя да промени резултата от 0:2 до 2:2 мениджърът Юрген Клоп реши да прави още промени в състава си и така 5 минути преди края на терена се появи Джердан Шакири. Той зае мястото именно на Салах.

В добавеното време появилият се доста по-рано Фирмино донесе победата и докато целият тим радваше, а Клоп също ликуваше в типичен стил край тъчлинията, за секунди в обектива на заден план попадна и Салах. Така камерите го уловиха да хвърля една от корите си към земята, като не стана ясно дали става дума за начин на отпразнуване на попадението или нещо коренно противоположно.